Bolaget ska bedriva restaurang och catering och samt idka därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 86 803 | 88 151 | 85 291 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 19 940 | 20 595 | 25 958 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 17 708 | 19 107 | 23 651 |
Årets resultat (tkr) | -1 374 | 6 281 | 15 151 |
Summa tillgångar (tkr) | 79 056 | 89 537 | 66 944 |
Antal anställda | 52 | 50 | 46 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 86 803 | 88 151 | 85 291 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 19 940 | 20 595 | 25 958 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 17 708 | 19 107 | 23 651 |
Årets resultat (tkr) | -1 374 | 6 281 | 15 151 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 794 | 7 323 | 4 283 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 75 262 | 82 214 | 62 660 |
Tillgångar (tkr) | 79 056 | 89 537 | 66 944 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 31 145 | 32 519 | 26 237 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 100 | 1 100 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 10 078 | 20 000 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 37 833 | 55 918 | 19 606 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 79 056 | 89 537 | 66 944 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 52 | 50 | 46 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 669 | 1 763 | 1 854 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 23.0% | 23.4% | 30.4% |
Soliditet | 39.4% | 37.2% | 40.4% |
Kassalikviditet | 196.7% | 145.6% | 316.1% |
Kungsholmen & Pontonen AB ingår i en koncern med 18 bolag. Koncernmoderbolag är Brasseriegruppen Bg AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva restaurang och catering och samt idka därmed förenlig verksamhet.